За нас

Logo BG Printex
офис техника

За нас

Фирма „Копи Кан „ООД  е основана през 1991 година с основна дейност –сервиз и продажба на офис техника и консумативи за нея.

Компанията  предлага:

Сервизна  подръжка , профилактика и ремонт на копирни машини, принтери,скенери и многофункционални устройства.

Доставка на нови оргинални и съвместими тонер касети и мастилени глави за мастилоструйни принтери .

Зареждане на тонер касети с високо качество.

Във фирмата работят предимно млади, амбициозни, добре обучени специалисти готови да дадат всичко от себе си за решаването на възникнал проблем във всяка една ситуация. Ние непрекъснато следим иновациите в печатащата индустрия. Постоянно провеждаме практически обучения на персонала за усъвършенстване и начин на работа с  излизащите нови продукти. Редовното посещаване на семинари и изложби в страната и чужбина за печатащи устройства, и консумативи за тях и последваща подръжка, позволява да откликваме на всяка нужда  от консумативи за офис техника.

Голямата сервизна и материална база, оборудвана  с всички необходими специализирани инструменти и апаратура за диагностика и ремонт ,разнообразните продукти, и складови наличности на тонер касети, тонери, консумативи за рециклиране консумативи за мастилоструйни устройства ни дават възможност да реагираме бързо във всяка една възникнала ситуация и задоволяване на почти всички изисквания на клиентите. Сервизът разполага и с богата техническа документация. 
Сертифицирани сме по ISO 9001:2008 , което  допълнително гаранитира  високото  качество на извършваните дейности.

Пишете ни

Политика на поверителност

BGPrintex

Адрес : ул. Милин камък 5 вх. 1 ет. 2

Тел./Факс: 02 865 02 90

Тел. 02 866 33 26

GSM: 089 998 71 91

E-mail: office@bgprintex.com

Цени : Без ДДС

 

Работно Време

Пон. - Пет: 08:30 – 17:00
Събота: почивен ден!
Неделя: почивен ден!